Konfirmation för dig med behov av särskilt stöd

I många av konfirmandgrupperna finns det någon eller några som är i behov av särskilt stöd. Det kan vara en synlig eller en osynlig funktionsnedsättning, eller att man inte vill eller kan åka på längre läger. Församlingarna har som mål att alla ska kunna vara med och bidra i grupperna.

Kontakta din församling för att hitta ett passande alternativ för dig.

 

Vi har också alternativ för dig som vill ha mer riktade grupper:

Gålölägret 2018

Gålölägret är ett läger för dig som är intresserad av människovärde och mänskliga rättigheter. Under tre veckor får du tillsammans med andra fundera över vad som är viktigt i livet. Duger jag som jag är eller behöver jag vara någon annan? Vad har Gud med mitt liv att göra? Hur är en bra vän? Vad betyder det att alla människor är lika mycket värda?

Gålölägret är ett konfirmationsläger som välkomnar ungdomar med och utan funktionsnedsättningar. En del deltagare går i särskola, en del i resursskola och en del i grundskola. Gålölägret är en unik möjlighet att träffa nya personer och få vänner för livet. De flesta som konfirmeras på Gålölägret är mellan 14 och 18 år.

För information och anmälan gå in på funkiskyrkans hemsida

 

Följ med och se!
Konfirmation för dig i Särskolan/Träningsskolan

Är du mellan 13 och 19 år och är intresserad av att bli konfirmerad? Då är du välkommen till oss i Kyrkans hus i Orminge (Boo församling).
Med hjälp av musik, färg och form samtalar vi om Gud och livet, bibelns berättelser, etik, vänskap, kärlek med mera.

Frågor och anmälan till:
Åsa Siverbo, 070-272 47 19
asa.siverbo@svenskakyrkan.se