Sommarkonfa – med fjälläventyr i Idre

Anmäl dig här >>

Sommarkonfa 2020

Sommarkonfa med fjälläventyr är för dig som vill genomföra din konfirmation under tre veckor i början av sommaren.
Under dessa veckor kommer vi bland annat åka upp till Idre fjäll och upptäcka och utforska fjällvärlden på sommaren. I Idre kommer man få chans att prova på olika aktiviteter såsom forspaddling, mountainbike med mera.
Efter Idrelägret träffas vi under dagarna på Sjöliden, där vi fortsätter med olika aktiviteter som till exempel kanotpaddling och segling mellan konfapassen.
Under våren kommer vi anordna några förträffar och ha ett upptaktsläger tillsammans för att arbeta ihop gruppen inför sommarens aktiviteter.

Informations- och föräldramöte onsdag 27 november 2019 på Sjöliden
Upptaktsläger 29-31 maj 2020
Sommarläger 13 juni – 4 juli (ledigt över midsommar)
Konfirmation i Värmdö kyrka 5 juli
(Med reservation för att vissa datum och tider kan komma att ändras)


Förträffar och upptaktsläger

För att kunna lära känna varandra innan vi åker på upptaktsläger tillsammans kommer vi ha två stycken förträffar under våren. Vi börjar med att fira gudstjänst i Sjölidens kapell klockan 18.00, därefter kommer vi bjuda på förstärkt fika (typ mackor), innan vi sätter igång med konfapassen.

UPPTAKTSLÄGER 29-31 maj
På upptaktslägret kommer vi åka till stiftsgården Stjärnholm som ligger utanför Nyköping. Där kommer vi arbeta med att få ihop konfagruppen och göra teambuildningsövningar och börja med konfaundervisningen.

Gudstjänster:

Som en del av konfirmationsundervisningen så ska man också gå på 10 stycken gudstjänster innan lägret i sommar.

Vi uppmanar till att försöka gå minst en gång under julhelgen och en gång under påskhelgen. På församlingens hemsida kan man se när och var gudstjänsterna firas. varmdoforsamling.se

Ta en bild tillsammans med tjänstgörande präst eller någon annan som arbetar i gudstjänsten och skicka bilden till: patrik.m.nilsson@svenskakyrkan.se

SISTA AVANMÄLNINGSDAG:

Alla våra konfirmationsalternativ i Värmdö församling är kostnadsfria för konfirmanden.
Skulle det däremot vara så att man av någon anledning skulle vilja avanmäla sig så är det viktigt att man har gjort det innan onsdagen den 22:a april. Efter detta datum kommer konfirmanden bli betalningsskyldig på grund av lägergårdskostnader.

Anmäl dig här >>


Kontakt:

Patrik Nilsson, Församlingspedagog
08-574 009 56
Patrik.m.nilsson@svenskakyrkan.se

Anna-Karin Nordgren, Präst
08-574 009 66
Anna-Karin.nordgren@svenskakyrkan.se