Sommarkonfa – med fjälläventyr i Idre

Sommarkonfa 2021

Anmäl dig här >>

Sommarkonfa med fjälläventyr är för dig som vill genomföra din konfirmation under tre veckor i början av sommaren.
Under dessa veckor kommer vi bland annat åka upp till Idre fjäll och upptäcka och utforska fjällvärlden på sommaren. I Idre kommer man få chans att prova på olika aktiviteter såsom forspaddling och mountainbike med mera.
Efter Idrelägret träffas vi under dagarna på Sjöliden, där vi fortsätter med olika aktiviteter som till exempel kanotpaddling och bad mellan konfapassen.
Under våren kommer vi anordna några förträffar och ha ett upptaktsläger tillsammans för att arbeta ihop gruppen inför sommarens aktiviteter.

Datum 2020/2021

Informations- och föräldramöte 13 januari klockan 18:00 på Sjöliden
(framflyttat, mer information kommer…)

Upptaktsläger 21-23 maj
Sommarläger med dagläger och Idreläger 13 juni-3 juli
Konfirmation i Värmdö kyrka 4 juli

Förträffar och upptaktsläger

För att kunna lära känna varandra innan sommaren sätter igång  kommer vi ha två stycken förträffar under våren (en i mars och en i maj) på Sjöliden på kvällstid.

UPPTAKTSLÄGER 21-23 maj
På upptaktslägret kommer vi åka till en lägergård där vi kommer bo tillsammans. Där kommer vi arbeta med att få ihop konfagruppen och göra teambuildningsövningar och börja med konfapassen.

Dagläger och Idreläger

Under tre veckor i början av sommaren kommer vi ha så kallade dagläger på Sjöliden och åka på ett längre läger till Idre.
Under daglägret träffas man på dagtid på Sjöliden mellan klockan 9.30 och 16.00. Här kommer vi göra olika konfapass, men också hinna bada, paddla kanot och göra olika utflykter.
Under fyra dygn kommer vi åka till Idre och få upptäcka fjällvärlden på sommaren. Vi planerar att åka forsränning, testa på downhill och få fjällvandra.

Anmäl dig här >>


Kontakt:

Patrik Nilsson, Församlingspedagog
08-574 009 56
Patrik.m.nilsson@svenskakyrkan.se

Anna-Karin Nordgren, Präst
08-574 009 66
Anna-Karin.nordgren@svenskakyrkan.se

Daniel Handberg, Församlingspedagog
08-574 009 57
Daniel.handberg@svenskakyrkan.se