Gustavsberg-Ingarö församling

Konfirmationstiden är en personlig resa där vi inte riktigt vet vart vi hamnar. Men ett är säkert, det är en spännande tid där du har huvudrollen. Du är välkommen precis som du är. Din tro och din självkännedom får växa i egen takt. Du kommer få fundera över livsnära frågor och kristen tro tillsammans med nya och kanske gamla kompisar. Vi erbjuder tre olika konfirmationsläsningar där resan är målet. Vilken passar dig bäst? 

 All konfirmationsläsning är kostnadsfri.

Under konfirmandtiden kommer du behöva göra tio gudstjänstbesök i valfri kyrka.

Konfirmandalternativet – Kors & tvärs

Gruppen är full och vi tar inte emot fler anmälningar. Se våra andra alternativ nedan.

Med Vinterläger i Undersvik/Järvsö
Vill du konfirmeras, gillar vinter och snö och vill åka bräda eller skidor? Är du dessutom nyfiken på frågor som handlar om allt mellan himmel och jord, anmäl dig då till vårt vinteralternativ! Vi träffas regelbundet under hösten och vintern och åker på läger till Undersvik och Järvsö under sportlovet. På lägret hinner vi med både skid- och brädåkning, arbetspass men också tid för mys och gemenskap där vi bor. Nybörjare eller van vintersportare spelar ingen roll. Kom som du är och lär utifrån din nivå. 

Upptakt: Söndag 8 oktober 2023
Läger: 24-28 februari 2024
Konfirmation: Söndag 10 mars 2024
Genomgång och övning inför konfirmationen den 9 mars. 

Konfirmandalternativet – Alltid på väg

Anmälan stängd

Med sommarläger på Björkögården, Väddö.
Tycker du om att vara ute i naturen och göra korta vandringar? Är du alltid på väg och nyfiken på vad som komma skall?  Anmäl dig då till konfirmandgruppen “alltid på väg”.  Vi börjar med upptakt den 26 november och därefter regelbundna träffar fram till vårt veckoläger som äger rum 13-19 juni. Under resans gång kommer du få lära dig mer om kristen tro, fundera på frågor som rör allt mellan himmel och jord, liv och död, tvivel och tro. Konfirmationstiden innehåller också bad, lek, drama, sång och samtal.

Upptakt: Söndag 26 november 2023
Läger:
13-19 juni 2024
Konfirmation: Söndag 30 juni 2024
Genomgång och övning inför konfirmationen den 29 juni.

Konfirmandalternativet – Vart är vi på väg?

anmälan är stängd

Med Sommarläger i Undersvik
Var kommer vi ifrån och vart är vi på väg? Finns det en mening med våra liv? Vill du göra en resa där du tillsammans med andra letar efter svaren? Genom att använda färg, form, sång, musik och drama m.m. närmar vi oss stora frågor och kristen tro. Låter detta som ett alternativ för dig? Anmäl dig då till konfirmandgruppen “vart är vi på väg?”. Självklart finns det tid för både bad, utflykter, lek, bus och mys. Lägergården ligger i vackra Undersvik i Hälsingland, 20 minuter från Järvsö, där naturen med vatten, skog och berg är precis runt knuten.

Upptakt: Lördag 25 november 2023 
Läger: 8-15 augusti 2024 
Konfirmation: Söndag 18 augusti 2024
Genomgång och övning inför konfirmationen den 17 augusti. 

Har du frågor så hör gärna av dig till oss.

Evelina Pellebergs, pedagog

Tel. 08-570 380 82

evelina.pellebergs@svenskakyrkan.se


Kommentarer inaktiverade.